Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sociale Hygiëne draait erom rekening te houden met elkaar en elkaars gezondheid te respecteren. Iedereen die een Horecavergunning aan wil vragen, dient in het bezit te zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Deze verklaring is te verkrijgen door het maken van een examen. Natuurlijk zijn er verschillende manieren waarop iemand zich op dit examen kan voorbereiden. Het maken van een proefexamen sociale hygiene is er één van.

Sociale hygiene Proefexamen

Het sociale hygiene proefexamen is een goede manier om je kennis van het onderwerp te toetsen. Door het beantwoorden van verschillende vragen over bijvoorbeeld alcohol en drugs of het gedrag van personeel en gasten in bepaalde situaties, kan het proefexamen sociale hygiene je laten zien of je goed voorbereid bent op het echte examen. Het svh proefexamen is een betrouwbare toets met een grote diversiteit aan vragen. Alle mogelijke onderwerpen komen aan bod.

Natuurlijk is het geen garantie dat je, als je deze 10 toetsen voldoende maakt, ook het echte examen met gemak zult halen. Dit wordt echter wel makkelijker met een goede voorbereiding. Het is dan ook altijd verstandig om een sociaal hygiene proefexamen te maken, zodat je weet wat je kunt verwachten en je minder druk hoeft te maken over het uiteindelijke resultaat.

HACCP cursus

1536
0
€249,95