Meer info: 085-222 02 85
tijdens werkdagen van 9:00 tot 17:00

  • Over ons

Over ToetsJeKennis

ToetsJeKennis.nl bestaat inmiddels ruim 10 jaar en daar zijn we trots op!

Hoe werkt het?

De methode die wij gebruiken heet "de herhalings-methode" en is een veel gebruikte systeem op Universiteiten. Het voordeel van deze methode is dat de lesstof gemakkelijker blijft hangen in je geheugen. We hebben de website speciaal ontwikkeld voor iedereen die graag gemakkelijk, zelfstandig en in zijn eigen tempo met direct response wil leren en oefenen.  Bij ToetsJeKennis.nl kan je op ieder gewenst moment starten! Jij bepaalt waar, wanneer en in welk tempo je leert. Onze Proefexamens, zelftoetsen, opdrachten en quizzen geven je een indicatie over de opgedane kennis.

Zelf je kennis toetsen

Er zijn verschillende oefeningen mogelijk zoals het oefenen per hoofdstuk, per onderdeel of een volledig officieel examen. Heb je zelf al voldoende voorbereid d.m.v. het bestuderen van de lesstof? We hebben alle oefenfaciliteiten gebundeld voor het eindeloos oefenen. Elk examengericht aanbod bevat vanzelfsprekend enkele proefexamens. Alle proefexamens worden willekeurig "random" samengesteld, zodat geen enkel examen exact hetzelfde zal zijn. Slaag je voor deze oefenexamens, dan ben je ruim voldoende voorbereid voor het echte examen.

Eerst proberen

Wil je weten hoe de proefexamens werken? Laat je overtuigen! Met een GRATIS proefexamen krijg je een indruk van wat je gaat leren. Zo krijg je een beeld van het lesmateriaal: slim opgebouwd, helder en duidelijk geschreven en vol met praktijkvoorbeelden en toetsmomenten.

ToetsJeKennis.nl

 

CRKBO registratie

CRKBO

Volg ons

Veilig betalen

Meer info: 085-222 02 85

©2001 - 2018 ToetsJeKennis.nl | KvK: 50337769  | BTW NR: NL822678068B02