Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wil je je goed voorbereiden op het WFT Examen? met onze WFT vragenbank bieden we oefenexamens aan voor WFT initieel- en PE modules. In onze vragenbank beschikken we over de meest recente vragen. Ieder oefenexamen bevat dezelfde hoeveelheid vragen als het CDFD eindexamen en zijn opgebouwd uit Competenties & vaardigheden vragen, Kennis & Begrip vragen en vragen over Professioneel Gedrag.

WFT Vragenbank gemaakt door Erkende WFT Docenten

Onze WFT vragenbank is samengesteld door erkende WFT docenten.
Als er vragen toch niet duidelijk zijn omschreven, dan kan je via het Forum dat op iedere wft module aanwezig is je vraag stellen. Mede cursisten en/of de docent zullen daar snel een antwoord geven. Zo is iedere vraag direct inzichtelijk voor alle andere gebruikers.

Onze WFT Vragenbank sluit perfect aan op de Praktijk

Onze wft oefenexamens sluiten naadloos aan op de officiële CDFD examens. Voor alle PE examens bieden we zelfs een Samenvatting van de lesstof aan. In deze samenvatting worden juist de onderdelen die in het examen terug komen behandeld. De samenwerking van oefenexamens en samenvattingen, zorgen ervoor dat je uitstekend bent voorbereid op het examen.

Maak gebruik van de 100% Slaaggarantie

We willen dat iedereen slaagt voor het examen. Toch kan het zo zijn dat je niet slaagt. Omdat wij en onze docenten overtuigd zijn van onze oefenexamens en trainingen bieden we altijd een 100% slaag garantie. Dit houdt in dat als je onverhoopt niet slaagt voor het examen, wij gratis je training opnieuw activeren.

Al 5 jaar #1 voor WFT oefenexamens en trainingen