Meer info: 085-222 02 85
tijdens werkdagen van 9:00 tot 17:00

  • VerkeersOpleidingen

Verkeersopleidingen

Wil je jezelf voorbereiden op een verkeersopleiding?

Dan ben je bij ToetsJeKennis.nl op het juiste adres. Bij ons oefen je de auto theorie en de brommer theorie zoals je het straks op je examen krijgt.

 

CBR Autorijbewijs

Van het CBR krijg je het 'papiertje' waarmee je op het gemeentehuis je rijbewijs kunt aanvragen. Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) is de overheidsorganisatie die toetst of je de verkeersregels kent en of je kan autorijden.

Het theorie-examen Auto bij het CBR bestaat uit 50 vragen. Je ziet telkens op een groot beeldscherm een verkeerssituatie. De vragen worden voorgelezen, maar je kunt ook meelezen. Je beantwoordt de vragen met knoppen op de tafel. Je moet 44 vragen goed beantwoorden. Als je slaagt dan krijg je een theoriecertificaat.

Je kunt examen doen in één van de dertig theorie-examencentra, verspreid over het land. Je kunt een examendatum afspreken via je rijschool, maar je kunt ook direct reserveren bij het CBR. Je mag praktijklessen voor de personenauto doen vóór het theorie-examen, maar dat is niet handig. Zo maak je niet optimaal gebruik van de dure rijlessen. Zie ook het artikel Rijbewijs halen met minder rijles.

Auto theorie oefenen?

ToetsJeKennis.nl

 

CRKBO registratie

CRKBO

Volg ons

Veilig betalen

Meer info: 085-222 02 85

©2001 - 2018 ToetsJeKennis.nl | KvK: 50337769  | BTW NR: NL822678068B02