Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bereik je doelgroep in heel Nederland!

Beschik je over oefenexamens of trainingen binnen je vakgebied? Dan werken we graag met je samen om jouw materiaal voor iedereen bereikbaar te maken..

Ontdek je potentieel

Genereer inkomsten

Deel je expertise met de wereld. Wanneer je training beschikbaar is op ToetsJeKennis, is het meteen mogelijk voor cursisten om deze te bekijken en te kopen. Telkens als een cursist je training aanschaft, genereer je inkomsten.

Inspireer mensen

Help cursisten kennis te verbreden, nieuwe vaardigheden te leren, carrièremogelijkheden uit te breiden en hobby's te ontdekken door ze les te geven over jouw passie.

Ontvang ondersteuning

Profiteer van onze tools, ons ondersteuningsteam en kom in contact met de bij ons aangesloten trainers voor hulp bij het maken van je cursus.
98419
Maandelijkse bezoekers
26923
Ingeschreven Cursisten
25
Aantal vakgebieden

Hoe werkt het?

Meld je Gratis aan, upload oefenexamens en lesmateriaal, en verdien aan iedere verkoop.

Op ToetsJeKennis bieden we aan alle trainers & docenten een plek om je content te verkopen aan potentiële cursisten. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je Gratis aanmelden als docent.
Belangrijk in onze samenwerking is dat de oefenexamens en lesmateriaal naadloos aansluiten op het eindexamen. Daarnaast kunnen gebruikers mogelijk vragen stellen via het forum, die je natuurlijk z.s.m. zou moeten beantwoorden.
Voor de online marketing zorgen wij, daar hoef je als trainer je geen zorgen over te maken.
Op ToetsJeKennis hebben we voor iedere training of oefenexamen één trainer. Op deze manier kunnen we je de maximale opbrengst garanderen want je deelt de opbrengst niet met anderen.
Zodra je een vakgebied hebt gekozen, werken wij met jou samen op de onderdelen die jij beheert. Zo hoef je geen omzet te delen met andere docenten.
Binnen het door jou gekozen vakgebied ben jij verantwoordelijk voor de inhoud. Uiteraard word je bijgestaan door onze accountmanagers die je helpen in het opzetten van je trainingen en oefenexamens.
Zodra je het lesmateriaal hebt ge-upload starten we direct met de verkoop.
We bepalen gezamenlijk de verkoopprijs van de training en/of oefenexamens, en we verdelen de winst 50-50.

Meld je aan en ontvang alle informatie om direct aan de slag te kunnen.

[contact-form-7 id=”4″ title=”Docent aanmelding”]