Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bereid je goed voor met dit Gratis Beveiliger Proefexamen. De examenvragen sluiten naadloos aan bij het SVPB examen.

Gratis Beveiliger Proefexamen: inhoud

Het Beveiliger examen bestaat uit 2 onderdelen;

  • Beveiliging van objecten
  • Wettelijke kaders

Beide proefexamens bestaan uit 5 vragen per examen. In dit Gratis proefexamen beveiliger kan je zien hoe de website werkt. Als je meer vragen wilt oefenen dan kan je gebruik maken van de betaalde beveiliger proefexamens.

De cesuur is net als bij het SVPB examen vastgesteld op 67%. Dit houd in dat een examenkandidaat minimaal 67% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen. In het Gratis Beveiliger proefexamen moet je 4 vragen goed beantwoorden om te slagen.

Voor wie is het Beveiliger examen?

Het behalen van het diploma voor het examen is voor iedereen die graag in de beveiliging en security wil werken. De vraag naar professionele beveiliging en bewaking van mensen en bedrijven is groot. Met de proefexamens heb je de maximale voorbereiding op het officiële examen. Het officiële examen doe je uiteindelijk via de SVPB. Eenmaal in het bezit van het diploma Beveiliger kun je onder andere aan de slag als beveiliger bij de meest uiteenlopende bedrijven, organisaties en branches.

Gratis Beveiliger Proefexamen: specificaties

  • Sluit naadloos aan op het SVPB examen
  • Unieke vragen, exclusief voor ToetsJeKennis.nl gemaakt.
  • Je oefent wanneer je zelf wilt, er zit geen datum limiet op.
  • Je kunt beide Gratis Beveiliger proefexamens onbeperkt doen.
  • Stel direct vragen aan de docent via het Beveiliger proefexamen forum.

Beveiliging van Objecten

Wettelijke Kaders