Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Proefexamen Veilig werken en dienstplanning (Coördinator beveiliging)

(0)
€29,95
Proefexamen Veilig werken en dienstplanning (Coördinator beveiliging)

Met dit Proefexamen Veilig werken en dienstplanning (coördinator beveiliging) heb je de best mogelijke voorbereiding. De examenvragen sluiten naadloos aan bij het SVPB examenprogramma dat geldt vanaf 1 augustus 2018.
Het proefexamen bereidt je voor op het vakkennis examens van het SVPB examen. De opgaven in het proefexamen geven een goede weergave van de inhoud, de moeilijkheidsgraad en de manier van vragen stellen straks op het officiële examen. Van de kerncompetenties komen onder andere kerncompetentie 4: Coördineert beveiligingswerkzaamheden en 5: Rapporteert en draagt bij aan plannen worden afwisselend behandeld, voor het examen.

Proefexamen Veilig werken en dienstplanning Coördinator Beveiliging: Inhoud

Dit oefenexamen is onderdeel van het Coordinator Beveiliging eindexamen waarin ook de onderstaande onderdelen zitten:

Net zoals het eindexamens bestaan de onderdelen uit dertig of veertig vragen. Daarnaast dien je net als op het eindexamen 67% van de vragen goed te beantwoorden.

Voor wie is het examen?

Het behalen van het diploma voor het Coördinator Beveiliging examen is voor iedereen die graag wil doorgroeien en leiding wil geven aan een team beveiligers. Als beveiliger heb je ervaring in het beveiligingsvak, kun je goed organiseren en ben je op de hoogte van beveiligingstechnische zaken. Met de proefexamens heb je de maximale voorbereiding op het officiële examen. Het officiële examen doe je uiteindelijk via de SVPB. Eenmaal in het bezit van het diploma Coördinator Beveiliging kun je aan de slag als leidinggevende binnen de beveiligingsbranche.

Coördinator Beveiliging Proefexamen specificaties

Info Training

  • Lessen 0
  • Toetsen 1
  • Niveau Alle Niveaus
  • Taal Nederlands
  • Cursisten 19
  • Certificaat Nee
  • Assessments Zelfstudie

Beoordelingen

Gemiddelde Beoordeling

0
0 beoordeling

Cijfers Beoordeling

5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
    €29,95