Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

SVPB Beveiliger opleiding

De SVPB Beveiliger opleiding is voor iedereen die graag wil werken in de beveiligingsbranche. Beveiliging is erg belangrijk in het dagelijks leven. Het is dus niet zomaar een opleiding, en dit beseffen we bij ToetsJeKennis maar al te goed.
In het beveiligingsvak kun je alle kanten op. Daarnaast kun je bij bijna elk bedrijf aan de slag. Als beveiliger in opleiding wil je natuurlijk zo snel mogelijk je diploma halen, en dit hoeft ook helemaal niet lang te duren.
Wanneer je bent geslaagd voor de opleiding SVPB Beveiliger, kun je meteen solliciteren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om door te studeren. In dat geval is het mogelijk om de opleiding Beveiliger nog op MBO niveau 3 te doen.

SVPB

Stoom jezelf klaar voor het examen met de Beveiliger oefenexamens van ToetsJeKennis. Door naast het leren ook je kennis te toetsen met proefexamens, neemt je slagingskans sterk toe. Daarnaast sluiten onze oefenexamens naadloos aan op het eindexamen van het SVPB. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten wanneer je examen doet.
ToetsJeKennis biedt voor zowel Beveiliger als Coordinator beveiliger oefenexamens. Ieder proefexamen pakket bestaat uit 10 oefenexamens die je tweemaal kunt maken. Wanneer je ervoor kiest om meerdere oefenexamen pakketten tegelijk te oefenen, ontvang je korting op de pakketten.
Wil je zekerheid dat jij jouw examens haalt? Probeer dan nu de oefenexamens van ToetsJeKennis.