Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Met deze WFT PE Zorg Oefenexamens heb je een uitstekende voorbereiding voor het PE Zorg examen. Je kunt ieder examen 5 keer maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze PE zorg proefexamens sluiten naadloos aan op het CDFD examen dat per 1 april 2018 van kracht is en geldt tot 1 april 2019. Je vind de PE zorg oefenvragen achter het tabblad ‘leerplan’.

WFT PE Zorg oefenexamens

De WFT PE Zorg Oefenexamens bestaan uit 20 vragen, en zijn daarmee exact hetzelfde als het eindexamen. Het examen bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 12 KB vragen (Kennis en begrip) – 1 punt
  •   8 VC vragen (Vaardigheid en competenties) – 2 punten

PE Zorg examenvragen cesuur

De cesuur voor het WFT PE Zorgverzekering examen is vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat een examenkandidaat minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.je kunt in totaal 28 punten behalen en om te slagen moet je daarom 19  punten scoren.

Let op! je kunt 12 punten scoren met KB vragen en 16 punten met VC vragen! Het is belangrijk dat je de VC vragen zo goed mogelijk kunt beantwoorden.

WFT PE Zorg examen – tijdsduur

Voor het PE Zorg examen heb je 60 minuten de tijd.

Financieel adviseurs zijn verplicht hun WFT PE Zorg examen in een vastgestelde periode van drie jaar* te behalen. De ontwikkelingen die in de WFT PE Zorg examens worden opgenomen zijn daarom niet ouder dan drie jaar. De PE Zorg examens worden per beroepskwalificatie afgenomen waardoor ook de onderliggende modules in de PE examens aan de orde komen.

WFT PE Zorg oefenvragen

  • Sluit naadloos aan op het CDFD examen
  • Unieke vragen, exclusief voor ToetsJeKennis.nl gemaakt.
  • Je oefent wanneer je zelf wilt, er zit geen datum limiet op.
  • VC vragen worden gepresenteerd in Casusvorm.
  • Je kunt iedere WFT PE Zorg Oefentoets 5 keer doen.
  • Stel direct vragen aan de docent via het WFT PE Zorgverzekering Vragenbank.