Disclaimer

Aansprakelijkheid

Onze website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. ToetsJeKennis.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Verwijzing

Een aantal 'links' (verwijzingen) in deze website voeren naar informatiebronnen die door anderen dan ToetsJeKennis.nl worden beheerd en waarover ToetsJeKennis.nl geen controle heeft. Hoewel deze links om bezoekersvriendelijkheid te bieden specifiek en zorgvuldig gekozen zijn, draagt ToetsJeKennis.nl dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor de juistheid of enig ander aspect van de informatie vanuit deze andere bronnen.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van ToetsJeKennis.nl worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website van ToetsJeKennis.nl behoren toe aan ToetsJeKennis.nl. Waaronder auteurs- en databankrechten op teksten, afbeeldingen, databestanden, foto's en overig (stilstaand/bewegend), geluidsmateriaal, formats, software, merken (bijvoorbeeld domainnamen, handelsnamen).

ToetsJeKennis.nl

 

CRKBO registratie

CRKBO

Volg ons

Veilig betalen

©2001 - 2016 ToetsJeKennis.nl