Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

HACCP cursus

(0)
€39,95
HACCP cursus

inleiding toets

In deze toets krijg je zometeen 7 vragen.

Om te slagen moet je 70% goed beantwoorden.

7 Vragen

Het is voor koks verplicht om te werken volgens een voedselveiligheidssysteem. U bent immers verantwoordelijk voor de gezondheid van de mensen die bij u eten of drinken en u moet voorkomen dat iemand ziek wordt. En u dient bij een controle aantoonbaar te maken dat u hygiënisch te werk gaat. Deze verplichting geldt voor alle bedrijven die voedsel (eten en/of drinken) verstrekken. Dus niet alleen voor horecabedrijven, maar ook voor verzorgingstehuizen, crematoria, ziekenhuizen, sportkantines en verenigingen. Hoe werkt dit voedselveiligheidssysteem? Wat is de hygiënecode nu precies? Wat is de beste manier om logisch en systematisch te werk te gaan? Welke temperaturen moet je minimaal en maximaal bereiken voor een goede bereiding van eten? U leert alles over de processen inkoop, opslag, bereiding en verkoop. Na de HACCP cursus is men in staat zelfstandig volgens de Hygiënecode te werken. De controleurs van de Voedsel- en Waren Autoriteit zullen uw bedrijf na een inspectie tevreden verlaten.

Wat leer je?

Je leert de inhoud van de wet- en regelgeving, de hygiënecode en hoe het HACCP-systeem precies werkt. Als alle procedures binnen je bedrijf kloppen is de kans op voedselbesmetting zo goed als nihil.

Voor wie is de Haccp cursus bedoelt?

Iedereen in keuken waar eten wordt bereid bedoeld om te serveren aan een ander, heeft er mee te maken. Vrijwilliger of kok nivo 1 t/m 4, zelfstandig werkend, chef-kok, instellingskok. Niemand ontkomt aan deze strenge regelgeving. Er is geen vooropleiding voor verplicht.

Inhoud e-learning HACCP Cursus.

Deze e-learning is opgebouwd uit een inleiding en een aantal hoofdstukken, welke steeds worden afgesloten met minimaal 5 vragen. De leerstof is ontdaan van alle onnodige poespas. Zo blijft alleen de essentie over. En deze essentie is praktisch toepasbaar gemaakt met vele sprekende praktijkvoorbeelden, de hoognodige lijsten om in de praktijk aantoonbaar voedselveilig te werken (zie bijlagen) en belangrijke stof komt in een kader nog een tweede keer aan bod, maar dan anders verwoord. Dit is de kracht van herhaling!

We zullen wat de onderwerpen betreft in deze e-learning cursus dezelfde volgorde aanhouden als in de hygiënecode. De hoofdstuk indeling vind je op het tabblad ‘leerplan’.

Info Training

  • Lessen 14
  • Toetsen 14
  • Duur 7 uur
  • Niveau Alle niveaus
  • Taal Nederlands
  • Cursisten 376
  • Assessments Ja
  • 0/28

    • Les1.1
      Inleiding HACCP
      14 min
    • Toets1.1
      inleiding toets
      7 vragen
    • Les1.2
      Aantoonbaar voedselveilig werken
      12 min
    • Toets1.2
      Aantoonbaar voedselveilig werken Toets
      5 vragen
    • Les1.3
      Inrichting van de bedrijfsruimte
      14 min
    • Toets1.3
      Inrichting van de bedrijfsruimte toets
      7 vragen
    • Les1.4
      Persoonlijke hygiëne
      8 min
    • Toets1.4
      Persoonlijke hygiëne toets
      6 vragen
    • Les1.5
      Training en opleiding
      3 min
    • Toets1.5
      Training en opleiding toets
      1 vragen
    • Les1.6
      H.A.C.C.P.
      17 min
    • Toets1.6
      H.A.C.C.P. toets
      7 vragen
    • Les1.7
      Productaansprakelijkheid
      2 min
    • Toets1.7
      Productaansprakelijkheid toets
      1 vragen
    • Les1.8
      Ziek worden van voeding
      24 min
    • Toets1.8
      Ziek worden van voeding toets
      7 vragen
    • Les1.9
      De CCP’s in de hygiënecode
      2 min
    • Toets1.9
      De CCP’s in de hygiënecode toets
      6 vragen
    • Les1.10
      Temperatuurbeheersing
      18 min
    • Toets1.10
      Temperatuurbeheersing toets
      4 vragen
    • Les1.11
      Hygiënisch werken
      13 min
    • Toets1.11
      Hygiënisch werken toets
      7 vragen
    • Les1.12
      Schoonmaken
      11 min
    • Toets1.12
      Schoonmaken toets
      3 vragen
    • Les1.13
      Ongedierte
      13 min
    • Toets1.13
      Ongedierte toets
      6 vragen
    • Les1.14
      De hygiënecode horeca vanaf 2016
      30 min
    • Toets1.14
      De hygiënecode horeca vanaf 2016 toets
      4 vragen

Beoordelingen

Gemiddelde Beoordeling

0
0 beoordeling

Cijfers Beoordeling

5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
€39,95