Meer info: 085-222 02 85
tijdens werkdagen van 9:00 tot 17:00

  • BeroepsOpleidingen

Beroeps Opleidingen

 

Sociale Hygiëne

Het Sociale Hygiëne examen is voor iedereen die op verantwoorde wijze alcohol wil schenken en verkopen en daarmee voldoet aan de eisen zoals die zijn vastgesteld in de Drank- en Horecawet.

Bedrijven of organisaties(sportclub) die alcohol schenken en/of verkopen, dienen volgens de Drank- en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen. Deze eis geldt níet alleen voor de bedrijfsleider of de eigenaar, tijdens openingsuren moet er namelijk altijd minimaal één persoon in het bedrijf aanwezig zijn, die de Verklaring Sociale Hygiëne heeft. Dus ook als de bedrijfsleider en/of eigenaar niet aanwezig zijn moet er iemand aanwezig zijn die in het bezit is van het SVH Diploma!

Sociale Hygiene theorie oefenen?

BHV 

BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. Het is volgens de wet verplicht voor iedere organisatie om een Risico Inventarisatie en Evaluatie uit te voeren naar de werk- en veiligheidsomstandigheden op de werkvloer. Afhankelijk van de uitkomst wordt bepaald hoeveel bedrijfshulpverleners de organisatie in dienst dient te hebben.

BHV theorie oefenen?

SVPB Beveiliging

Een beveiliger houdt toezicht in kantoren, winkels, bedrijfsterreinen en woningen. Hij of zij houdt zich bezig met de controle van in- en uitgaand verkeer, dienstauto's en bezoekers, cameratoezicht, verdachte personen aanhouden, brandpreventie en eerste hulp bij ongelukken.

Er zijn opleidingen voor beveiliging op alle vier de MBO-niveaus. Met dit onderscheidt in vier niveaus heb je een goed carrièreperspectief. Om als beveiliger te mogen werken heb je een opleiding op niveau 2 nodig. Dit wordt ook wel het "diploma Beveiliger" genoemd.

Beveiliging theorie oefenen?

VCA Certificaat

Het VCA-certificaat is bedoeld voor personen en bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico (gezien vanuit de opdrachtgever).

Een VCA certificaat kan worden gezien als een diploma VCA voor het succesvol afronden van een VCA training. VCA certificering is noodzakelijk om aan te tonen dat je een VCA training hebt gevolgd en weet hoe je veilig moet werken.

Wanneer je in het bezit bent van het VCA certificaat ben je in staat om op bouwplaatsen te werken waar het VCA certificaat een verplichting is. Het VCA diploma wordt steeds meer verplicht gesteld door opdrachtgevers om het aantal ongelukken op de werkvloer te verminderen.

VCA theorie oefenen?

Wet op het financieel toezicht (WFT)

De Wet op het financieel toezicht (Wft) is op 1 januari 2007 in werking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. De wet is de opvolger van de wet financiele dienstverlening (WFD). Kort door de bocht bepaalt de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) o.a. dat financieel dienstverleners een vergunning moeten hebben om te mogen bemiddelen in complexe producten. Deze vergunning kunnen zij krijgen op het moment dat zij aan integriteiteisen, solvabiliteitseisen alsmede diploma-eisen voldoen.

WFT oefenexamens?

BOA (Buitengewoon Opsporings Ambtenaar)

Een buitengewoon ambtenaar (BOA) speelt een belangrijke rol in de samenleving. Ze zijn een aanvulling op de politie werkzaaheden. Een BOA helpt mee toezicht te houden op lokale orde en veiligheid. Een BOA mag verdachten aanhouden en boetes uitschrijven. Wat een BOA precies mag doen staat in de akte van opsporingsbevoegdheid.

BOA theorie examen oefenen?

ToetsJeKennis.nl

 

CRKBO registratie

CRKBO

Volg ons

Veilig betalen

Meer info: 085-222 02 85

©2001 - 2018 ToetsJeKennis.nl | KvK: 50337769  | BTW NR: NL822678068B02